• E-Vitamin mix 200NE
  • E-Vitamin mix 200NE
  • E-Vitamin mix 200NE

E-Vitamin mix 200NE

3 990 Ft

E-vitamin komplex, ami tartalmazza az összes (alfa, béta, gamma és delta) formáját a tokoferolnak, gélkapszulánként 200NE mennyiségben.

Hol kapható?

Cikkszám: SW148 Kategória: Címke:

Leírás

Az E-vitamin zsírban oldódik, az egyik leghatásosabb antioxidáns, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz. Számos kutató szerint a természetes E-vitamin (d-alpha) hatékonyabb és jobban felszívódik, mint a szintetikus (dl-alpha) változat.

Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrend-kiegészítőként. A másik hármat azért nem, mert drága az előállítása és remek magyarázatok vannak arra, hogy kisebb a potenciája mint az alfának. Ez ugyan nem igaz, de jól hangzik.

Be kell vallanom, nem tudunk mindent az E-vitaminokról, de azt igen, hogy nem a család egy-egy tagjára van szükségünk, hanem az összesre, még ha nem is egyenlő mennyiségben.

A Swanson ezen terméke egy minőségi E-vitamin komplex, ami tartalmazza az összes (alfa, béta, gamma és delta) formáját a tokoferolnak.

    • Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

OÉTI bejegyzési szám: 4636/2009. 

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E-Vitamin mix 200NE”