• Dr. Laszlo Meszaros Metal Shield
  • Dr. Laszlo Meszaros Metal Shield
  • Dr. Laszlo Meszaros Metal Shield

Dr. Laszlo Meszaros Metal Shield

6 340 Ft

Speciális összetevőinek köszönhetően segít eltávolítani a szervezetből az ott felhalmozódott nehézfémeket

Hol kapható?

Cikkszám: SWU420 Kategória: Címke:

Leírás

Dr. Mészáros László “fémpajzs” vitaminja

Az egészség megőrzéséhez ásványi anyagok, azon belül is fémek egész sorára van szükségünk, méghozzá kellő mennyiségben. Az ásványi sók erősítik a csontokat és a fogakat, karbantartják az immunrendszert, és lehetővé teszik, hogy a vitaminok ellássák feladatukat. Ám nem minden fém hasznos az emberi szervezet számára, ugyanis a nehézfémek lassan ölő méregnek bizonyulnak testünkben.

Sokan kénytelenek vagyunk nélkülözni a friss levegőt a mindennapjainkból, ugyanakkor a nagyvárosi szmogból kapunk eleget. A kipufogógázak belégzésekor olyan nehézfémek kerülnek be és raktározódnak el a szervezetünkben, mint például az ólom, a higany és a kadmium.

Modern korunk és életmódunk következményeként az emberi szervezet tele van káros anyagokkal, köztük sajnos nehézfémek is vannak. Egy magyar orvos, dr. Mészáros László fejlesztette ki ezt a speciális készítményt, ami segít méregteleníteni testünket a lerakódott méreganyagoktól. Dr. Mészáros László készítményének két fő összetevője van.

Az első a humifulvát, amely egy összetett anyag (humin, fulvosavak és fenolsavak alkotják). Ez a speciális anyag vitaminokkal kiegészítve segít csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a fémeket, úgy hat, akár egy mágnes. Nemcsak vonzza a nehézfémeket, de rövid időn belül segít abban, hogy a szervezetből kiürüljenek ezek az anyagok. Az egyetlen tiszta humifulvát a világban egy egyedülálló tőzegletétből származik Magyarországról, a Balaton mellől.

A másik összetevő a Chlorella alga. Lássuk, mit ír erről a szakirodalom:

„Számos jelentés érkezett japán kutatóktól, akik a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák hatását tanulmányozták. Japánban egy Ichimura nevű orvos 1973-ban tanulmányozott állatokat és eközben megfigyelte, hogy napi 8gramm Clorella hatására a székletükben háromszorosára, a vizeletükben pedig hétszeresére nőtt meg a kadmium ürítése. Szintén Japán kutatókmutatták ki, hogy a Chlorella segített az urán és az ólom kiürítésében is. (Horikoshi és mások. 1979). A Chlorella más anyagok méregtelenítésében is hatékonynak bizonyult. A dioxin és a PCB (poliklórozott-difenil) eltávolításában is tapasztaltak eredményeket. Más kutatások kimutatták, hogy a fogtömések amalgámjából a testbe kerülő higany eltávolításában is hatékony a Chlorella. Néhány fogorvos a pacienseinek ajánlja a Chlorellát az amalgámok eltávolítását követően és a munkatársaiknak is, akik dolgoznak ezekkel a tömésekkel.”

– Disease Prevention and Treatment, the Life Extension Foundation

OÉTI bejegyzési szám: 4036/2008

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dr. Laszlo Meszaros Metal Shield”